Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

MTV Movie Awards 2011


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ετήσια απονομή των κινηματογραφικών βραβείων του MTV 2011 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Gibson Amphitheater, με οικοδεσπότη τον Jason Sudeikis. Το "Twilight" ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού οι συντελεστές του έφυγαν με πέντε βραβεία ανά χείρας. Το "Twilight" κατέκτησε το βραβείο καλύτερης ταινίας, ενώ οι πρωταγωνιστές του Robert Pattinson και Kristen Stewart αναδείχθηκαν νικητές στις κατηγορίες καλύτερης ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας. Ο Tom Felton κατέκτησε το βραβείο καλύτερου κακού, για τον ρόλο του στην ταινία "Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1". Το βραβείο για τη πιο απίστευτη σκηνή πήγε στον Justin Bieber, για το "Never Say Never".
Η Reese Witherspoon τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για την προσφορά της στον κινηματογράφο. Το βραβείο παρουσίασε στην ηθοποιό ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Water for Elephants", Robert Pattinson.

Το βραβείο καλύτερου φιλιού δόθηκε στον Robert Pattinson και την Kristen Stewart, για την ταινία "Twilight Saga: Eclipse". Η ταινία επίσης επικράτησε στην κατηγορία καλύτερου καβγά, όπου το βραβείο πήγε στους Robert Pattinson, Bryce Dallas-Howard και Xavier Samuel. Η Chloe Grace Moretz, που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Kick Ass" αναδείχθηκε νεοανερχόμενο αστέρι και καλύτερος «μπελάς», ενώ η Emma Stone απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμικής ερμηνείας. Καλύτερη ατάκα σε ταινία αναδείχθηκε το "I wan to get chocolate wasted", από την ταινία "Grown Ups", την οποία αναφέρει η Alexys Nycole Sanchez.

Οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς ήταν:
H σέξι Rosie Huntington-Whiteley περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards με animal print φόρεμα από τους Dolce&Gabbana, η Κristen Stewart φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο, μίνι φόρεμα του οίκου Balmain με μεταλλικές παραμάνες και τρουκς, η Emma Stone με  φόρεμα από δαντέλα, του οίκου Bottega Veneta. Απαστράπτουσα η Leighton Meester φόρεσε φόρεμα Balmain και έλαμψε, η Emma Watson διάλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα Marchesa με κεντημένο λαιμό και μανίκια. Η παντα πανεμορφη Blake Lively επέλεξε να φορέσει ένα μπλε, midi φόρεμα Michael Kors.

.



Επίσης το παρόν έδωσαν: η Elle Fanning με σύνολο D&G, η Selena Gomez με φόρεμα Christian Siriano, κ.α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου