Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ESSIE Nail Cosmetics, SpringSummer 2011

Tα νέα βερνίκια της Essie είναι εδώ! Η νέα συλλογή της Εssie για την Άνοιξη 2011 είναι αθεράπευτα ρομαντική εμπνευσμένη από τις παραλίες του St. Tropez. Όπως αναφέρει η ιδρύτρια και πρόεδρος της Essie, Essie Weingarten, "Κάθε γυναίκα κρύβει μια Brigitte Bardot μέσα της και αυτή η παλέτα την προκαλεί να βγει προς τα έξω!" 
H συλλογή French Affair της Essie παρουσιάζει έξι αισθησιακές παστέλ αποχρώσεις.


nice is nice

sand tropez

topless & barefoot

kisses & bises

coat azure

french affair

Britney Spears: 'Till The World Ends' Video Preview

Britney Spears rocks a new Burberry Prorsum studded leather jacket as she takes a break from filming her upcoming “Till The World Ends” video.

                                €4.995

Ivanka Trump Footwear

H Ivanka Trump έχει εδω και καιρό αποδείξει οτι είναι εξαιρετική επιχειρηματίας. Εχει ασχοληθεί με επιτυχία με κτηματομεσιτικά, εχει γράψει δικό της βιβλίο και εχει δημιουργήσει σειρά κοσμημάτων. Τώρα το επόμενο της βήμα είναι μια σειρά παπουτσιών που προσφέρουν προσιτή πολυτέλεια. Η σειρά περιλαμβάνει απο επίσημα ψηλοτάκουνα μέχρι και μπαλαρίνες και sneakers! Οι τιμές των παπουτσιών δεν ξεπερνούν τα $200!!!!





















http://ivankatrumpfootwear.com/

Pic of the Day

Katy Perry raised funds for the U.K.'s Comic Relief charity.


Katy Perry in Matthew Williamson

Vassilis Emmanuel Zoulias, SpringSummer 2011

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias, παρουσίασε τη νέα 
του συλλογή Vassilis Emmanuel Zoulias για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011 μέσα σ'ενα πανέ-μορφο νεοκλασικό αρχοντικό στη Λεωφόρο Αμαλίας στον αριθμό 36, στο Σύνταγμα. Τίτλος της haute συλλογής είναι "Hommage to Irving Penn" (δηλαδή Τιμητικό Αφιέρωμα στον Ίρβινγκ Πεν).  

Ο Vassilis Zoulias παρουσίασε δημιουργίες ρομαντικές και θηλυκές από δαντέλα και μουσελίναΠολλά από τα υφάσματα αυτής της συλλογής είναι αυθεντικά vintage και προέρχονται από εξειδικευμένους προμηθευτές ή διεθνείς οίκους που συνεργάζονται με τους οίκους Υψηλής Ραπτικής. Όσο για τα αξεσουάρ είναι μερικά φτιαγμένα από τον οίκο Vassilis Zoulias ενώ άλλα είναι από την μεγάλη συλλογή του ίδιου του σχεδιαστή. Μάθαμε, ότι πολλά από τα καπέλα που είδαμε στο show ανήκαν στην grande dame που παλιότερα κατοικούσε στο αρχοντικό της Αμαλίας, όπου έγινε το show.


Τον Vassili Zoulia τίμησαν με την παρουσία τους οι: Φωτεινή Δάρρα, Σίσσυ Φειδά, Κωνσταντίνος Τζούμας, Ράνια Θρασκιά, Εβελίνα Παπαντωνίου και άλλοι πολλοί. 

The look of the day by Styleway










LOVE AT FIRST SIGHT

Paul&Joe 397euro

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

.LAK Fashion Show

Ο εκκεντρικός  Λάκης Γαβαλάς, παρουσίασε την συλλογή του  .LAK Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011, μία spor συλλογή η οποία μπορεί να φορεθεί την ώρα της γυμναστικής αλλά και στις εξόδους και ήταν ό-λοι εκεί. H Ελεονώρα Μελέτη, η Σσσυ Φειδά, οι αδελφές Μαγγίρα, η Καίτη Γαρμπή,  ο Cisse,  κ.α..



Rachel Gilbert

Η Rachel Gilbert είναι η πιο hot σχεδιάστρια της Αυστραλίας αυτην την στιγμή! Έπειτα απο την συνε-ργασία της με την επίσης Αυστραλέζικης καταγωγής Lisa Ho, η  Rachel Gilbert έφτιαξε το 2007 την προσωπική της σειρά!! Τα βραδινά της φορέματα είναι το επίκεντρο των συλλογών της.






















photos via http://www.net-a-porter.com/